Centrala Huddinge, Huddinge

Finslipargränd 8

Såld
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till ett fantastiskt hem i absolut toppskick i centrala Huddinge!

Denna rymliga bostad om 73 kvm har allt du kan önska dig - från generös förvaring till en perfekt planlösning. Här finner du ett stort och ljust vardagsrum, två väl tilltagna sovrum och ett smakfullt badrum. Det är verkligen ett hem där du kommer att trivas från första stund. Lägenheten är en riktig pärla som når du med hissen från markplan. En av de främsta fördelarna med detta boende är den höga standarden som genomsyrar varje hörn av denna bostad. Köket är stilrent och erbjuder gott om plats. Naturligt ljus strömmar in från fönstren i två väderstreck, vilket ger en härlig atmosfär i hela hemmet. Dessutom har du förmånen av ett centralt läge som gör din vardag mer bekväm än någonsin.

Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus i varje rum. I köket finner du inte bara stil, utan även smart förvaring som underlättar din vardag. Som grädde på moset har lägenheten även en stor balkong som vetter ut mot grannföreningens mysiga innergård. På andra sidan av rummet så finns även en fransk balkong.

Morgonpromenader blir en fröjd när du bara behöver gå ca 5 minuter till Stenugnsbageriet Spröd. Där kan du avnjuta nyrostat kaffe och färskt bröd, och din dag kommer garanterat att börja på bästa sätt. Som om detta inte vore nog, så ingår även ett separat förråd som gör det enkelt att organisera ditt bohag.

På bara 7 minuters promenad når du Huddinge station, vilket ger dig smidig tillgång till pendeltågstrafikens huvudlinjer. Det betyder att du snabbt och enkelt kan ta dig norrut eller söderut. Efter bara 14 minuter kan du vara i Södermalm eller fortsätta in till Stockholm City. Huddinge station tar dig till Stockholm Central på endast 16 minuter, och i Huddinge centrum finns allt du behöver inom räckhåll.

I närområdet har du även förmånen att ha Kungens kurva inom en 15 minuters bilresa. Där hittar du Kungens kurva shoppingcenter med imponerande 25 000 kvadratmeter av shoppingnöjen, inklusive Ikea, mode, sportbutiker, elektronikaffärer, matbutiker och mycket mer som passar hela familjen.

Denna bostad erbjuder också närhet till vacker natur och sjön Trehörningen, samt flera förskolor som är perfekta för de små. Det här är verkligen ett hem som har allt. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av detta drömboende!

Mer om mäklarna