Centrala Huddinge, Huddinge

Förrådsvägen 14

Såld
  • 1,5 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt

Nyligen producerade 1,5:a med bra planlösning med närhet till Huddinge centrum

Varmt välkommen till denna magiska 1,5:a om 42,5 kvm på våning 2.
Bostaden erbjuder en stor rymlig hall med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och avhängningsmöjligheter.
Vidare finner vi ett underbart allrum med praktisk sovalkov, som med sina fina skjutdörrar verkligen gör att du kan skärma av. Sovalkoven har även ett fint fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro samt spisfläkt och har en öppen planlösning mot vardagsrummet som ger en härlig rymd och social känsla, där ni kan både laga mat och umgås på samma gång. Från allrummet nås den underbara balkongen i sydost-läge där många timmars sol kan avnjutas i större sällskap. Avslutningsvis finner ni det rymligt helkaklat badrummet med god arbetsytor och en kombimaskin (tvätt/tork).

Bra läge med kort promenadavstånd till Huddinge Centrum med mycket bra kommunikationer samt bra service utbud med restauranger, butiker, gym mm Goda kommunikationer där pendeltåget tar dig in till city på endast ca 15 min och studenter till Södertörn högskola, polishögskolan och Huddinge universitetssjukhus.

Ett hem att trivas i, välkommen!

För att boka en förhandsvisning av bostaden, kontakta ansvarig mäklare: Rasmus Dahlberg Karlsson, 076-045 41 95

Mer om mäklarna