Centrala Huddinge, Huddinge

Rådstuguvägen 18

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Otrolig tvåa högst upp i huset!

Varmt välkommen till denna pärla centralt belägen i Huddinge centrum högst upp i huset med en helt underbar utsikt! Här möts du av en hall med goda avhängningsmöjligheter samt flertalet garderober för extra förvaring. Vidare från hallen kliver du in i ett rymligt och ljust vardagsrum som bjuder in med en otroligt inbjudande atmosfär med stora fönster i flera väderstreck som lyser upp hela lägenheten. I direkt anslutning till vardagsrummet finns även en stor inglasad balkong som vetter mot hustaken.

Köket erbjuder generösa arbetsytor, mycket förvaring och en trevlig planlösning som gör att du alltid kan vara delaktig i de sociala sammanhangen i vardagsrummet Mellan kök och vardagsrum har ni även en utmärk matplats för det större sällskapet . Vidare finner ni det väl tilltagna sovrummet som fungerar som en lugn reträttplats där du kan koppla av och återhämta dig. Sovrummet har även ett flertal garderober för extra förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och i gott skick. Här finns även en tvättmaskin för att förenkla vardagen. I övrigt så finns det ett badkar, handfat samt en vägghängd wc.

Med sitt centrala läge i Huddinge har du nära till allt du kan tänkas behöva. Kollektivtrafik, shopping, restauranger och grönområden finns alla inom bekvämt avstånd. Med pendeltåget når du Stockholms central på cirka 17 minuter. Huddinge Centrum erbjuder bland annat Coop, SATS, apotek, flera bankkontor och restauranger. Lägenheten har också närhet till skolor och förskolor som Förskolan Albatrossen, Hörningsnässkolan, Källbrinksskolan och Sjödalsgymnasiet. Södertörns Högskola ligger bara en station bort.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet det bästa av både komfort och bekvämlighet i ett eftertraktat centralt läge. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad!

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse redan idag. Välkommen hem!

Mer om mäklarna