Centrala Huddinge, Huddinge

Förrådsvägen 27

Såld
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig tvåa med underbar uteplats och närhet till Huddinge Centrum!

Välkommen till Förrådsvägen 27! Denna charmiga och luftiga tvåa är ett perfekt hem beläget i den äldre och mysiga delen av Huddinge Centrum.

Vid entrén möts du av en mysig hall med mörkt klinkergolv och gott om plats för avhängning av ytterkläder. Gå vidare in i bostaden och upptäck det luftiga och ljusa vardagsrummet som smidigt integreras med det trevliga köket. Här finns gott om plats för både avkoppling i soffan och måltider vid matbordet, om så önskas. Vardagsrummet badar i naturligt ljus från två olika väderstreck, vilket skapar en härlig atmosfär. Från vardagsrummet nås även den fantastiska uteplatsen som bjuder på många soltimmar.

Sovrummet är även det generöst tilltaget med gott om plats för en stor säng och förvaringsmöbler. Badrummet är en stilfull och funktionellt med duschhörna, tvättmaskin, kommodhandfat och spegelskåp med inbyggda ljus har allt du behöver för bekvämlighet och praktisk användning. En bra duschhörna och kaklade väggar ger en ren och modern touch till rummet.

Med närhet till Huddinge Centrums breda utbud av livsmedelsaffärer, butiker, restauranger och service är detta ett läge som inte lämnar något att önska. Att ha det populära bageriet Spröd bara ett stenkast bort är ett extra plus! Dessutom erbjuder pendeltåget från Huddinge C en snabb och smidig transport till City på bara ca 13 minuter.

Sammanfattningsvis är detta en mycket hemtrevlig bostad som erbjuder både bekvämlighet och charm. Ett hem att verkligen trivas i och skapa många härliga minnen!

Mer om mäklarna