Centrala Huddinge, Huddinge

Lackerargränd 11

REDO™
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad lägenhet med stor härlig balkong högst upp i huset!

Välkommen till denna fantastiska 2:a som är perfekt planerad för ett bekvämt och stilfullt boende. Belägen på våning 6 av 6, erbjuder denna lägenhet en magnifik balkong där solen omfamnar dig med förmiddagssol. Ljuset strömmar in genom de generösa fönstren och skapar en härlig atmosfär i varje rum.

Denna bostad är inte bara ett paradis för ljus och rymd, utan den är också centralt belägen med närhet till allt du behöver. Med Huddinge C på bekvämt avstånd, har du smidig tillgång till både pendeltåg och bussar, vilket gör dina dagliga resor till en lek.

Interiört möts du av en stilren och modern design, med öppna ytor som inbjuder till social samvaro. Köket är välutrustat och smakfullt inrett med högkvalitativa materialval som bidrar till en lyxig känsla. Badrummet är lika elegant, med moderna detaljer som skapar en avkopplande atmosfär.

Denna bostad är perfekt för dig som inte kompromissar med varken läge eller kvalitet. Här kan du bo bekvämt och samtidigt njuta av det bästa som stadslivet har att erbjuda. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Huddinge, Huddinge

Lackerargränd 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.