Centrala Huddinge, Huddinge

Centralvägen 13

REDO™
  • 1 rum
  • 28 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk etta med perfekt läge och modern design!

Välkommen till denna underbara etta som erbjuder det bästa av både stil och praktiskt boende!

Beläget på ett optimalt läge, bjuder denna lägenhet på en härlig, avskild balkong som fångar förmiddagssolens varma strålar. Här kan du njuta av lugna stunder med en vacker utsikt utan insyn. Den moderna designen genomsyrar hela bostaden med stilrena materialval som ger en lyxig känsla.
Köket är fullt utrustat och smidigt integrerat med det rymliga vardagsrummet, vilket skapar en generös atmosfär för umgänge och middagar med vänner och familj. Badrummet är stilrent helkaklat och utrustat med en bekväm tvättmaskin. Hallen erbjuder generösa förvaringsmöjligheter för dina ägodelar. Den mysiga och rymliga balkongen är den perfekta platsen att njuta av solen under dagen och skapa en oas för avkoppling. Här finns gott om utrymme för en loungesoffa, bord och stolar samt blommor och mysig belysning för kvällsnjutning.

På innergården finns lekmöjligheter för de små i familjen och avkoppling för de vuxna. Fastigheten är svanenmärkt och erbjuder bekvämligheter som hiss, förråd, cykelförråd och tillgängligt garage. Läget är oslagbart med närservice, utmärkta kommunikationer och vacker natur inpå knutarna. För att starta dagen med nybakat bröd kan du enkelt ta dig till det populära stenugnsbageriet SPRØD, bara några minuters promenad från lägenheten. Pendeltåget, som tar dig till city på endast 15 minuter, finns bara 500 meter bort.

I Huddinge centrum finns allt du behöver, inklusive mataffärer, restauranger, butiker och gym. För de naturälskande finns trevliga joggingstråk i närområdet, och Sörmlandsleden passerar sjön. Trehörningen är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde, och ligger bara 5 minuters gångavstånd från lägenheten. Vintertid finns det gott om utomhusaktiviteter, från längdskidåkning på Sörskogens el-ljusspår till utförsåkning med buss 714 till Flottsbro skidanläggning.

Denna lägenhet erbjuder en harmonisk livsstil med allt du kan önska dig på nära håll. Missa inte chansen att bo här och uppleva en fantastisk kombination av komfort, natur och bekvämlighet!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Huddinge, Huddinge

Centralvägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.