Centrala Huddinge, Huddinge

Finslipargränd 2

Såld
  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk tvåa med tillgång till takterrass!

Denna fantastiska bostad erbjuder en drömlik kombination av centralt läge, minimala boendekostnader och en hög standard utan renoveringsbehov. Uppförd år 2018 av Veidekke i centrala Huddinge, utstrålar den omsorg och charme i varje hörn. Entrén hälsar dig välkommen till en rymlig hall med generösa förvaringsmöjligheter genom skjutdörrsgarderober.

Badrummet imponerar med moderna tvättmöjligheter, medan köksdelen lockar med bekvämligheter som diskmaskin, induktionshäll och övrig nödvändig utrustning. Matplatsen intill den underbara balkongen i västläge bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Här kan du njuta av solnedgångar och vacker utsikt. Sovrummet, designat för komfort, rymmer en dubbelsäng och erbjuder gott om förvaringsutrymme.

Med imponerande takhöjd får varje rum en luftig och elegant atmosfär. Lägenheten, som stolt placerarad med gavelläge, ger en känsla av exklusivitet och utstrålar stil. Det extra bonusläget är att man har tillgång till föreningens takterrass, en oas där du kan avnjuta långa sommarkvällar med sol från morgon till kväll.

Denna bostad är inte bara ett hem utan en livsstil. Det centrala läget gör att allt du behöver finns inom räckhåll. Huddinge centrum och pendeltåget ligger på kort gångavstånd, liksom gym, restauranger och charmiga kaféer. Dessutom har du möjlighet att utforska Huddinges 7 naturreservat, slalombackar och en mängd smultronställen och badplatser i kommunen.

Sammanfattningsvis är detta en bostad som måste upplevas på plats för att verkligen förstå dess unika charm och elegans. Hjärtligt välkomna på visning!

Mer om mäklarna