Centrala Huddinge, Huddinge

Sjödalsvägen 17

REDO™
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Modern 3:a med svårslagen balkong & optimalt centrumläge!

Välkommen till Sjödalsvägen 17, där denna moderna 3:a erbjuder en oslagbar kombination av stil, funktionalitet och läge. Belägen på våning 4 i Einar Mattssons eftertraktade projekt i Huddinge Centrum, presenterar sig denna bostad på 68 kvadratmeter med precision och modern elegans.

Den inbjudande hallen erbjuder gott om avhängningsyta och välkomnar dig till ett boende där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Det stilrena badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket ger en bekväm vardag. Det öppna och modernt utformade köket flyter naturligt samman med vardagsrummet, och den rymliga balkongen i sydvästläge blir en naturlig förlängning av det gemensamma utrymmet.

Balkongen är verkligen en pärla med sina över 12 kvadratmeter och en oslagbar sydvästlig position. Här kan du njuta av solen från sen förmiddag till nästan solnedgång, vilket gör detta till en perfekt plats att tjuvstarta våren eller förlänga höstkvällarna. En oas där avkoppling och sociala stunder blir en naturlig del av vardagen.

Bostaden rymmer även två välplanerade sovrum, varav det ena är utrustat med en praktisk garderobsvägg för optimal förvaring. Materialval av hög kvalitet genomsyrar hela lägenheten, vilket ger en känsla av lyx och välmående.

Med endast tre minuters promenad till Huddinge Centrum är läget optimalt. Här finner du ett brett utbud av butiker samt pendeltåget som tar dig till Stockholm på drygt 12 minuter. Dessutom ligger ett av Huddinges bästa bagerier bara ett stenkast bort, perfekt för att avnjuta färskt surdegsbröd under lata lördagsfrukostar.

Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att äga en modern pärla med optimalt läge och en balkong som verkligen sticker ut. Välkommen till ett bekvämt och stilfullt boende i hjärtat av Huddinge!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Huddinge, Huddinge

Sjödalsvägen 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.