Centrala Huddinge, Huddinge

Ängsnäsvägen 3

REDO™
  • 1 rum
  • 29 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig vindslägenhet i Huddinge Centrum - Perfekt Första-boende!

Välkommen till Ängsnäsvägen 3, där denna fantastiska etta utgör en pärla mitt i Huddinge Centrum. Denna välskötta lägenhet är optimalt planerad och erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och stilfullt boende.

Genom den rymliga hallen möts du av smart inbyggd förvaring i form av generösa garderober, vilket ger ordning och reda direkt vid ingången. Köket är modernt och välutrustat, perfekt för dig som gillar att laga mat och vill ha alla bekvämligheter inom räckhåll. Det fräscha och helkaklade badrummet är utrustat med en praktisk dusch, vilket ger en extra touch av lyx och komfort.

Allrummet imponerar med sitt generösa utrymme, där du har möjlighet att inreda med soffa, säng och matbord efter dina egna önskemål. Det stora fönstret med ett charmigt burspråk öppnar upp för ett härlig ljusinsläpp och ger en trevlig utsikt mot grönskan. Här kan du njuta av solnedgångar och avkoppling i en harmonisk atmosfär.

Lägenheten är en del av den välskötta föreningen Brf Klockarbacken 8, känd för sin stabila ekonomi och trygga boendemiljö. På endast 5 minuters promenadavstånd hittar du ett imponerande utbud av över 80 butiker, restauranger och gym. Dessutom erbjuder närheten till pendeltåget en smidig och snabb förbindelse till stadens puls på bara 12 minuter.

Det som verkligen gör detta till det ultimata första-boendet är den låga månadsavgiften, som inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Här får du en bekväm och centralt belägen bostad utan onödiga bekymmer.

Missa inte chansen att äga denna charmiga vindslägenhet i hjärtat av Huddinge Centrum - din drömbostad väntar! Kontakta mig för visning och låt oss visa dig ditt nya hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Huddinge, Huddinge

Ängsnäsvägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.