Centrala Huddinge, Huddinge

Ängsnäsvägen 2

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Fint renoverad 2:a med gångavstånd till Huddinge centrum!

Denna välplanerade och trivsamma 2:a är det perfekta hemmet. Med en optimal layout erbjuder den generösa ytor för alla nödvändiga funktioner. Belägen på första våningen vilket skapar en ljus och luftig atmosfär med fönster som vetter mot en grönskande innergård.

Det renoverade köket strålar med sina vita skåpluckor med snyggt designade klinkern ovan köksbänken. Inte nog med det så erbjuds även gott om plats för matbordet. Vardagsrummet är rymligt och ljust, och sovrummet rymmer en dubbelsäng. Golven är enhetliga genom hela lägenheten och har snyggt insatta spottar vilket ger en härlig känsla. Väggarna är målade i ljusa nyanser av vitt och grått, och badrummet har blivit stambytt. Föreningen har nyligen bytt fönster, vilket ger en fräsch och modern känsla i hela bostaden.

Hall och sovrum är utrustade med praktiska garderober, och till lägenheten hör ett eget förråd. På endast 8-9 minuters promenadavstånd finns Huddinge centrum med sitt breda utbud av butiker och pendeltågsförbindelser. I kvarteret finner du även det mysiga Bageriet Spröd, perfekt för att köpa färskt frukostbröd eller njuta av en härlig fika.

Läget i lugna kvarter nära Huddinge centrum ger dig närhet till stadslivet samtidigt som du har tillgång till naturområdet vid sjön Trehörningen. En kort resa söderut med pendeltåget tar dig till Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge, Södertörnshögskola, polishögskolan och mycket mer. På endast 17 minuter är du inne i hjärtat av Stockholm City. Detta är verkligen ett hem som kombinerar bekvämlighet, charm och närhet till både stadsliv och natur.

Mer om mäklarna