Centrala Huddinge, Huddinge

Domarvägen 1

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Magiskt 2,5 högst upp i huset med fantastiska takfönster!

Denna 2:a på Domarvägen 1 är verkligen en riktig pärla! Perfekt för den som söker både charm och bekvämlighet. Renoveringen har verkligen lyft fram det bästa i varje rum, från det stilfulla köket till det fräscha badrummet och det mysiga sovrummet och låt oss inte glömma de fantastiska takfönsterna som släpper in det underbara dagsljuset. Bostaden har även en praktisk skjutdörrsgarderob där det finns möjlighet att använda som både barnrum eller kontorsutrymme.

Att tillhöra föreningen Justeringsmannen 1 är verkligen en bonus. Stabiliteten och populariteten talar för sig själv, och den låga månadsavgiften som täcker värme, VA, kabel-TV och förråd gör detta till ett ekonomiskt fördelaktigt val. Och med närheten till Huddinge Centrum och pendeltåget är detta verkligen ett hem för den som vill ha både lugn och närhet till stadspulsen. Sjödalsparken och bageriet Spröd ger ytterligare dimensioner till det redan fantastiska läget. Det verkar som att denna lägenhet har allt man kan önska sig - både i form av estetik och praktikalitet.

Så om du letar efter ett hem där du kan slå dig till ro och verkligen njuta av livet, då är Domarvägen 1 platsen för dig.

Välkommen hem till en fantastisk livsstil!

Mer om mäklarna