Centrala Huddinge, Huddinge

Hörningsnäsvägen 34

Såld
  • 1 rum
  • 30 kvm
  • Bostadsrätt

- Charmig nyrenoverad etta med centralt läge -

Välkommen till denna charmiga, nyrenoverade etta belägen i hjärtat av Centrala Huddinge. Nu kan jag fått möjligheten att erbjuda dig en välplanerad bostad om 30 kvadratmeter med enastående materialval och en smart planlösning med en mysig sovalkov. Detta är en unik möjlighet att äga en bostad med låga månadsavgifter samt gångavstånd till Huddinge Centrum!

När du kliver in i denna trivsamma etta möts du av en rymlig hall med utmärkt förvaring i form av två garderober och mörkt klinkergolv. Här finns gott om plats för dina kläder och skor. Du fortsätter in i ett nyrenoverat kök som med sina eleganta materialval gör lägenheten lite extra tilltalande, det tillsammans med det nylagda parkettgolvet. Det stora allrummet är bostadens hjärta och har vackra, tidstypiska fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Det är en perfekt plats att inreda med din personliga touch och skapa ditt eget paradis. Här har du gott om plats för både soffa, matbord och annan möblering.

Badrummet är stambytt och utrustat med allt du behöver för din dagliga bekvämlighet och möjlighet att sätta in en tvättmaskin. Ytterdörren är även en säkerhetsdörr.

Det här är en bostad med en unik fördel - den tillhör den populära föreningen Brf Klockarbacken 8, som kan stoltsera med mycket låga månadsavgifter. Dessa avgifter inkluderar värme, VA, kabel-tv och bredband, vilket gör det enkelt att ha koll på ekonomin.
Läget är oslagbart med bara några minuters promenad till skolor, förskolor, naturområden och Huddinge Centrum. Här finns ett brett utbud av affärer, restauranger och kommunikationer som tar dig in till Stockholm city på cirka 12 minuter.

Denna bostad är en slipad diamant som bara väntar på sina nya ägare. Här finns oändliga möjligheter att skapa det perfekta hemmet för dig. Låt din kreativitet flöda och ge denna bostad den kärlek den förtjänar. Med sitt klockrena läge är detta verkligen en unik möjlighet.

Varmt välkommen att besöka denna bostad och se dess fulla charm på nära håll!

Mer om mäklarna