Centrala Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge

Vikingavägen 19

Såld
  • 1 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt

Fint renoverad 1,5 på populära Vikingavägen längst upp på återvändsgata!

Välkommen till denna under bara lägenhet som med sina fina ytskikt verkligen sticker ut! Här har du en unik chans att äga en av de allra finaste 1,5-rumslägenheten. Denna bostad på 40 kvadratmeter är verkligen något alldeles extra!

När du kliver in möts du av en rymlig hall, som inte bara välkomnar dig, utan också erbjuder gott om förvaringsutrymme och fina ytskikt.
Allt är prydligt och redo för att göra ditt liv bekvämt och organiserat. Köket är en sann pärla med sina gråa skåpsluckor och fullständig utrustning med allt du behöver. Badrummet är också något att imponeras av - stambytt och helkaklat, vilket ger en känsla av fräschhet och renhet. Här kan du duscha och slappna av i din egen privata oas. För att förenkla vardagen så finns det även en tvättmaskin i badrummet. Vardagsrummet är generöst tilltaget och badas i naturligt ljus från flera fönster i olika vädersträck. Det skapar en härlig och luftig atmosfär genom hela lägenheten. Sovalkoven i vardagsrummet är luftig och rymmer en bekväm dubbelsäng. En plats för avkoppling och god sömn. Den stora inglasade balkongen ger en fin utsikt över Vikingavägen och möjligheten att njuta av utomhuslivet året runt. Här kan du koppla av med din favoritbok eller umgås med vänner medan du avnjuter den vackra utsikten.

Dessutom har du förmånen att ha både Kvarnbergsplan och Huddinge Centrum inom gångavstånd, med sitt breda utbud av livsmedelsbutiker, butiker, restauranger och all tänkbar service. Och om du behöver komma till Stockholms city tar bussar och pendeltåg dig dit på bara 15 minuter.

Sammanfattningsvis erbjuder detta boende färdigrenoverade ytor, genomtänkt planlösning och generöst med naturligt ljus. Det är helt enkelt det perfekta stället att kalla hem. Välkommen till din nya bostad på Vikingavägen!

Mer om mäklarna