Centrala Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge

Lännavägen 10A

Såld
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Öppen och modern tvårumslägenhet med centralt, familjevänligt och attraktivt läge

Varmt välkommen till en öppen lägenhet om två rum och kök. Här bor du centralt, familjevänligt och attraktivt i omtyckta, populära och trevliga kvarter.

Välkommen till denna fantastiska 2:a i en mycket eftertraktad förening! Den här lägenheten har allt du kan önska dig och mer.
I hjärtat av bostaden finner du en trevlig och välkomnande hall som öppnar upp för ett ljust och öppet vardagsrum. Detta vardagsrum är i en öppen planlösning med det moderna köket, vilket skapar en luftig atmosfär och möjliggör enkel interaktion när du lagar mat eller umgås med dina nära och kära. Badrummet är inte bara stilrent, det är även helkaklat och har både en praktisk tvättdel och en duschhörna. Här kan du börja varje dag i en fräsch och avkopplande miljö. Sovrummet är rymligt och inbjudande, med vackert parkettgolv som ger en varm atmosfär. Det är tillräckligt stort för att rymma en stor säng och andra möbler, och ger dig möjlighet att skapa ditt drömsovrum.

Men det slutar inte där! Denna lägenhet erbjuder även en generös klädkammare, vilket är perfekt för att hålla ordning på kläder och andra tillhörigheter. Sist men inte minst, den stora inglasade balkongen är en pärla i detta hem. Med ett utmärkt solläge är den den ultimata platsen för att njuta av soliga dagar, odla växter eller ordna sociala tillställningar med vänner och familj.

Läget är enastående, med bostaden belägen vid Kvarnbergsplan i Centrala Huddinge. Här finns allt du behöver inom räckhåll, inklusive ett brett utbud av butiker och enkel tillgång till kollektivtrafik i form av bussar. På bara några minuters promenadavstånd finner du Huddinge Centrum med sitt omfattande utbud av service och butiker. Dessutom är pendeltåget till Stockholm Central en kort resa på endast 15 minuter, vilket är idealiskt för pendlare. Om du behöver nå Södertälje tar det bara 25-30 minuter.

För familjer finns gott om skolor och förskolor i närområdet, vilket gör detta till en idealisk plats att kalla hemma.

Miss inte chansen att äga denna drömliknande bostad som erbjuder en bekväm och modern livsstil i ett eftertraktat område.
Kontakta mig för mer information!

Mer om mäklarna