Huddinge

Lagmansvägen 29

REDO™
  • 1 rum
  • 43,2 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren 1:a på populära Lagmansvägen

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här lägenheten. Här finner du en hemtrevlig lägenhet som planerats för att kännas lugn och stilren.

Bostaden marknadsförs som en REDO-tjänst! Välkommen till denna mycket tilltalande 1:a som är belägen på första våningen i en stabil förening endast ett stenkast från Huddinge C.

Ni finner ett fint badrum direkt innanför ytterdörren, nyrenoverat kök från 2020 med nya vitvaror, rymligt allrum som är lättmöblerat med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Balkongen erbjuder en fantastisk rofylld känsla där man kan sitta och avnjuta härliga middagar i kvällssolen.
Trots att lägenheten är belägen på första våningen så får man intrycket av att balkongen är betydligt högre upp i huset då det ligger i suterräng. Balkongen nås från både allrummet samt köket.

Huddinge Centrum finner ni på gångavstånd som har ett brett utbud av livsmedelsbutiker, affärer, restauranger och annan serivce. Goda kommunikationer via bussar och pendeltåg som tar er in till City på ca 15 min.

En mycket tilltalande lägenhet med unikt läge och låg avgift som bör ses på plats

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Huddinge

Lagmansvägen 29

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.