Huddinge - Högmora, Högmora

Skogskärrsvägen 2M

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxigt ateljéhus med magnifikt läge - Upplev högt boende i omtyckt område

Denna moderna bostad är en perfekt balans mellan funktionalitet och hemtrevnad, och sträcker sig över 42 kvadratmeter med omsorgsfull planering. Den stora uteplatsen på baksidan, omfamnad av solens strålar och intill en vacker allmänning, skapar en avslappnad atmosfär för gemenskap och avkoppling. Dessutom erbjuds bekvämligheten av en egen parkeringsplats vid entrén med tillhörande laddstolpe för en smidig vardag.

Interiört imponerar bostaden med stilfulla materialval och genomtänkta detaljer. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en öppen och ljus känsla. Entréplanet välkomnar till sociala stunder med en öppen planlösning mellan kök och matplats. Det moderna köket, komplett med Siemens-apparater, är både estetiskt tilltalande och smart planerat.

Badrummet är helkaklat i granitkeramik och har en trivsam atmosfär med hotellkänsla. Dessutom finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare för extra bekvämlighet.

Det ljusa övre planet rymmer två rum, där vardagsrummet får generöst med naturligt ljus och leder ut till den privata uteplatsen på baksidan. Här kan solen avnjutas från morgon till kväll, och utrymmet ger många möjligheter för olika möbleringsalternativ. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaring med en praktisk skjutdörrsgarderob.

Upptäck charmen och trivseln själv genom att delta på visningen - Välkommen hem!

Mer om mäklarna