Höganäs, HÖGANÄS

Tegelgatan 9B

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

TRERUMSLÄGENHET MED STOR POTENTIAL!

Denna trerumslägenhet på 74 kvm erbjuder stor potential och möjlighet att skapa ditt drömhem. Lägenheten är belägen i ett lugnt och familjevänligt område och bjuder på närhet till stadens centrum samtidigt som du kan njuta av en avskild atmosfär.

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig och välkomnande hall. Hallen är utrustad med bra upphängningsmöjligheter för jackor och ytterkläder.
Direkt till vänster om hallen finns det första rummet, som kan användas som ett kontor eller ett extra sovrum. I detta rum finner du flexibilitet och möjligheten till att anpassa det efter dina behov och önskemål. Det stora fönstret släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och trivsam atmosfär.

Vidare in i lägenheten har vi sovrummet, som är rymligt och har gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Här kan du skapa en lugn och avkopplande miljö för återhämtning och vila. Vardagsrummet är en central punkt i lägenheten, med sina generösa ytor och stora fönster blir det ett ljust och luftigt rum.
Det funktionella köket bjuder på all nödvändig utrustning och gott om arbetsytor för matlagning och förberedelser, från köket har du smidigt tillgång till den inglasade balkongen.

Lägenheten är belägen i en välskött förening och området där lägenheten ligger är lugnt och familjevänligt, med närhet till stadens centrum och bekvämligheter. Du har tillgång till mataffärer, restauranger och kommunikationsmöjligheter inom bekvämt avstånd.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet stor potential med sina rymliga rum och närhet till stadens centrum. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna