Västra Berga, HELSINGBORG

Kadettgatan 56A

REDO™
  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 250 000 kr
Månadsavgift: 6 081 kr/mån

Välplanerad 3rok med stor balkong på Västra Berga!

Välkommen till Kadettgatan 56A och denna välplanerade bostadsrätt belägen i ett lugnt och familjevänligt område. Bostaden är genomgående med en yta på 86 kvm, fördelat över tre rum och kök. Belägen på en populär adress inom en stabil förening, är detta en möjlighet att bo på ett eftertraktat läge.

När du kliver in genom ytterdörren möts du av en rymlig hall som genast välkomnar dig till ditt nya hem, här finns bra avhängningsmöjligheter och mycket plats för förvaring. Från hallen tar vi oss vidare till lägenhetens samtliga rum. Vardagsrummet är ljust och rymligt med fint ljusinsläpp från fönsterpartierna som bidrar till en inbjudande atmosfär. I vardagsrummet finns det möjlighet att inreda med både soffgrupp och matplats. Köket är praktiskt och funktionellt, med generösa arbetsytor och en fullutrustad maskinpark som gör matlagningen till en fröjd. Här finns också gott om plats för en matplats där hela familjen kan samlas och njuta av måltider tillsammans. Från köket har man tillgång till balkongen som vetter ut mot innergården och grönområdet. Vidare in i lägenheten finner vi det helkaklade badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte. De två rymliga sovrummen bjuder in till avkoppling och vila med plats för både säng och förvaring.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en bekväm och trivsam boendemiljö med alla bekvämligheter du kan önska dig. Med närhet till grönområden, service och kommunikation är detta ett perfekt hem för den som söker både lugn och bekvämlighet i vardagen. (Garage samt parkeringsplatser finns tillgängliga.)

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Västra Berga, HELSINGBORG

Kadettgatan 56A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.