Västra Berga, HELSINGBORG

Kadettgatan 58B

  • 4 rum
  • 102,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 595 000 kr
Månadsavgift: 7 055 kr/mån

Välplanerad fyrarummare på Västra Berga!

Missa inte denna trevliga fyrarummare på Kadettgatan! Hela 102,5 kvm med genomtänkt planlösning och 2 st balkonger.

När vi kliver in genom ytterdörren möts vi av en hall som ger en välkomnande känsla, här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor.
Intill hallen finns lägenhetens gäst-WC, som är smakfullt renoverad i samband med föreningens stambyte för några år sedan. Detta ger ett fräscht och modernt intryck redan från start. Direkt bredvid WC:n finner man det första sovrummet, vilket är rymligt och har en egen balkong som vetter mot det gröna och vackra området på Västra Berga

Köket är en perfekt kombination av funktion och stil, det är bra arbetsytor och utrustat med allt man behöver. Från köket når du enkelt den andra balkongen som också har utsikt över grönområdet. Ett stenkast från köket når vi lägenhetens andra sovrum, ett rymligt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och förvaring.

Vidare in i lägenheten kommer man in i vardagsrummet som genast förmedlar en öppen och inbjudande atmosfär, de stora fönsterna släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig känsla. Till vänster i vardagsrummet har man byggt upp en vägg för att skapa ett extra utrymme, vilket för närvarande används som ett barnrum. Denna vägg kan enkelt tas bort om man önskar och anpassa utrymmet efter egna preferenser och behov.

Även lägenhetens badrum renoverades i samband med stambytet, ett stort badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare.
Slutligen har vi lägenhetens tredje sovrum, även här finns det gott om plats för en dubbelsäng och förvaring.

Denna lägenhet är perfekt för familjer och för dem som söker generöst med utrymme. Det är ett lugnt och familjärt område med närhet till matbutiker, restauranger och grönområden. Det finns bra kommunikationsmöjligheter och parkeringsplatser och garage finns tillgängliga.

För mer information och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Västra Berga, HELSINGBORG

Kadettgatan 58B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.