Västra Berga, HELSINGBORG

Kadettgatan 46B

REDO™
  • 4 rum
  • 102,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 695 000 kr
Månadsavgift: 7 055 kr/mån

Välkommen till denna välplanerade och rymliga fyrarummare på Kadettgatan 46B i det eftertraktade området Västra Berga!

Lägenheten sträcker sig över en yta av 102,5 kvm och erbjuder en genomtänkt och bekväm planlösning som passar perfekt för familjer och dem som söker generöst med utrymme.
När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall som genast ger en känsla av välkomnande och ordning. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor, vilket bidrar till att hålla lägenheten organiserad och prydlig. I anslutning till hallen finner du ett elegant gäst-WC som har genomgått en renovering i samband med föreningens stambyte för några år sedan.

Köket från Ikea, erbjuder gott om utrymme för både matlagning och socialt umgänge för hela familjen. Från köket kan du även nå lägenhetens andra balkong, där du kan njuta av frisk luft och den grönska som omger området. Intill köket ligger det andra sovrummet, som erbjuder goda förvaringsmöjligheter för kläder, sängkläder och personliga tillhörigheter. Vägg i vägg med detta sovrum finner du vardagsrummet, som rymmer en generös soffgrupp och ett matbord där hela familjen kan samlas för gemensamma måltider och umgänge. Detta vardagsrum har en öppen och inbjudande atmosfär, med gott om naturligt ljus som strömmar in genom de stora fönstren.

Lägenheten har inte bara ett, utan två badrum, varav det ena är utrustat med en dusch och en praktisk tvättmaskin/torktumlare. Detta badrum renoverades också i samband med föreningens stambyte och erbjuder en modern och stilren design. Det finns även ett tredje sovrum i lägenheten, som ger ytterligare möjligheter till förvaring och flexibla användningsområden. Här finns gott om plats för att organisera och hålla ordning.

Kadettgatan 46B är den perfekta adressen för den som söker ett lugnt och familjärt område med närhet till allt du behöver. Föreningen som lägenheten tillhör är stabil och välskött, vilket ger en extra trygghet för boende. Dessutom erbjuds både garage och parkeringsplatser.

Tveka inte att kontakta oss för att få mer information och boka en visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Västra Berga, HELSINGBORG

Kadettgatan 46B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.