Tågaborg, Helsingborg

Tågagatan 54A, 25439 Helsingborg

REDO™
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 195 000 kr
Månadsavgift: 3 270 kr/mån

Upptäck en fantastisk tvårumslägenhet på Tågagatan 54A, Tågaborg - ett attraktivt område med bara några minuters promenad till centrum. Med sina 54 kvadratmeter imponerar denna välskötta bostad med sin trivsamma atmosfär och närhet till stadens puls.

Det generösa vardagsrummet välkomnar ljuset genom stora fönsterpartier som skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket är smakfullt utformat och komplett, perfekt för kulinariska äventyr. I det stora sovrummet väntar en walk-in closet och tillgång till en solig balkong med utsikt över den gemensamma innergården - den perfekta platsen att njuta av lugnet i söderläge. Bostaden är i utmärkt skick och redo för en smidig inflyttning. Här bor du i en stabil och sammanhållen bostadsrättsförening som skapar en trygg boendemiljö. Här finns apotek, livsmedelsbutiker och förskolor samt en skola för åk 1-9 inom bekvämt avstånd. Goda kommunikationer gör vardagen enkel och bekväm.

Denna pärla av en bostad erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil där bekvämlighet och estetisk charm går hand i hand.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tågaborg, Helsingborg

Tågagatan 54A, 25439 Helsingborg

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.