Söder, Helsingborg

Södra Tvärgatan 2

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart trea med stora ytor & mycket charm. Gångavstånd till centrum, Campus & kollektivtrafik!

Välkommen till Södra Tvärgatan 2 och denna charmiga trea om 70 kvm. Bostaden ligger placerad en halv trappa upp och erbjuder en genomgående planlösning, vilket redan vid entrén märks genom det härliga ljusflödet.

Den smarta och genomtänkta planlösningen ger dig en perfekt balans mellan öppenhet och avskildhet, samtidigt som du har gott om förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda. Bostaden erbjuder något utöver det vanliga med genomgående stilrena och gedigna materialval samt härliga sällskapsytor, allt i en bra symbios för att skapa skön komfort och ett riktigt fint hem. Välplanerat vardagsrum som erbjuder bra möbleringsmöjligheter för sociala tillställningar. Bostaden erbjuder två smakfullt utformade sovrum, varav ett är en generös master bedroom med tillräckligt med plats för en king size-säng och gott om förvaring. Ett uppdaterat kök med full maskinell utrustning och gott om förvaring. Badrummet är rymligt och delvis kaklat med tidlösa materialval, en perfekt kombination av stil och funktion i ditt nya hem.

Denna bostadsrättsförening är välskött och erbjuder låga månadsavgifter, vilket ger dig ekonomisk trygghet och flexibilitet i din vardag. Som medlem föreningen har du tillgång till den charmiga innergård, som erbjuder en avkopplande miljö med en pergola och en grillplats för din bekvämlighet.

Här bor man med närhet till Söder-City, Campus och stadsbiblioteket. Med några minuters gång når vi ett flertal restauranger, serviceutbud samt Helsingborg C. Ett kanonläge i en växande stadsdel, perfekt för paret eller köparen som vill bo bekvämt!

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna