Söder, Helsingborg

Hantverkaregatan 35

Såld
  • 2 rum
  • 72,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stor tvåa med inglasad balkong och närhet till Campus, centrum och pendel!

Välkommen till Hantverkaregatan 35 och denna stora tvåa belägen i Helsingborgs expansiva område, Söder. Här bor nästa köpare med närhet till stadens utbud av shopping, närbutiker, Campus, bibliotek och pendeltrafik. Inglasad balkong samt hiss från markplan finns!

Redan när vi tar första steget in i bostaden så upplever vi alla fördelar med att bo i en genomgående bostad med fönster i två väderstreck. I detta fallet ligger bostadens sociala delar; kök, vardagsrum och balkong mot Hantverkaregatan och sovrummet ligger med fönster mot den lugna innergården. Invändigt bjuder lägenheten på ett stilfullt IKEA-kök från 2017, med matplats för upp till 6-8 sällskap i direkt anslutning. Vardagsrummet ligger halvöppet mot matplatsen och rymmer gott och väl ett större sällskap. Vidare har man ett bra sovrum med praktisk walk-in-closet, samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter som nås från hallen. Som pricken över i:et finner vi den inglasade balkongen i västerläge.

Här bor nästa köpare i en välskött HSB-förening med närhet till allt av Söders breda utbud. Klockrent boende för paret, studenterna eller köparen som vill bo bekvämt i en riktigt fin bostadsrätt. Bostaden är inflyttningsklart, vilket också innebär att snabbt tillträde kan ordnas.

Varmt välkommen till oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna