Slottshöjden, Helsingborg

Dämmegatan 11

Såld
  • 4 rum
  • 106 kvm
  • Bostadsrätt

Gavel lägenhet på Slottshöjden med hiss, garage & två balkonger.

Välkommen till Dämmegatan 11 och denna mycket trevliga fyra placerad på bästa läge. Bostaden har genomgått en omfattande renovering på senare år, vilket innebär att nästa ägare kan flytta rakt in och njuta av alla bekvämligheter som erbjuds i detta boende.

Invändigt finner vi en genomgående disposition fördelat på 106 kvadratmeter som bjuder på generöst ljusinsläpp vilket ger en härlig luftig känsla. Vi välkomnas in och finner goda avhängningsmöjligheter direkt i anslutning till entrén. Hallen ligger centralt placerad i bostaden och tar oss vidare till samtliga rum. Lägenheten bjuder på ett inbjudande Ikea-kök från -18 med vita köksluckor, matchande bänkskiva, gott om arbetsutrymme samt plats för matbord för upp till 4-6 personer. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, diskmaskin och köksfläkt. Rymligt vardagsrum ligger längst in i bostaden med fönster i två väderstreck, stort nog att kunna möblera med soffgrupp, tv och ytterligare ett matbord. Vidare finner vi tre rymliga sovrum, varav master bedroom utmärker sig med sin generösa storlek och lyxiga atmosfär. Bostaden har ett riktigt stilfullt helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, samt en gäst-toalett. Slutligen värt att nämna , finns det två rymliga balkonger, en inglasad mot norr och den andra ligger i härligt söderläge mot innergården. Samtliga golv, ytskikt och väggar är uppdaterade på senare år och håller en trevlig röd tråd. Ett perfekt val för den som söker både komfort och elegans!

Bostaden har en bra, strategisk placering med närhet till till bland annat: förskolor, Tågaborgsskolan, matbutiker, gym och en rad restauranger inom gångavstånd. Dessutom är det bara en kort promenad nedför Hälsobacken till Helsingborg city där du kan ta del av ett rikt utbud av restauranger, shopping och mycket mer. Föreningen kompletterar detta med en välskött och trivsam innergård som alla medlemmar har tillgång till.

Mer om mäklarna