Slottshöjden, HELSINGBORG

Kopparmöllegatan 15B

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående tvårummare med balkong på Slottshöjden!

Välkommen till Kopparmöllegatan 15B! Kliv in i lägenheten där ljuset flödar och genomströmmar varje hörn av denna stilfulla tvårummare på Slottshöjden. Här erbjuds du inte bara en bostad, utan en livsstil där komfort möter praktiskt och där stadens pulserande energi harmoniserar med naturens lugn. Denna bostad är en del av en stabil och välskött förening där du är omgiven av bekvämlighet och en känsla av gemenskap, vilket skapar en atmosfär där du omedelbart känner dig hemma.

För den som söker den perfekta balansen mellan stadsliv och naturens fridfullhet är Kopparmöllegatan 15B det idealiska valet. Med närheten till grönområden och parker kan du njuta av avslappnade promenader och ögonblick av fridfull avkoppling. Samtidigt ger den smidiga tillgången till stadens puls och dess bekvämligheter dig möjligheten att omfamna stadslivet närhelst du önskar.

Lägenheten sträcker sig över 54 kvadratmeter fördelade över två rum och kök. Med generösa ytor och smart planering skapas en boendemiljö där varje kvadratmeter används till fullo. Det generösa vardagsrummet utgör hjärtat av hemmet, där det finns gott om plats för både en bekväm soffgrupp och en mindre matplats. Stora fönster släpper in det naturliga ljuset och ger en känsla av rymd. Från vardagsrummet öppnar sig dörren till balkongen som omfamnar söderläget. Här blir varje stund en solig njutning, från tidig morgon till sen kväll.

Vidare har vi det rymliga, ljusa badrummet som är utrustat med både badkar och tvättmaskin. I det praktiska köket med goda arbetsytor finns plats för en mindre matgrupp, här blir matlagningen en fröjd där du kan njuta av måltider i en trivsam atmosfär.

Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Mer om mäklarna