Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 26A

Såld
  • 3 rum
  • 73,5 kvm
  • Bostadsrätt

Markplanslägenhet med inglasad uterum & stor uteplats.

Varmt välkommen till Sockengatan 26A och denna markplanstrea med generös uteplats!

Med sin genomtänkta planlösning välkomnas du direkt till en rymlig hall som smidigt leder dig vidare till bostadens olika rum. I det stilrena köket finner du gott om arbetsyta samt bra med förvaring. Här finns också moderna bekvämligheter, såsom kyl/frys, diskmaskin, micro, ugn, fläkt och häll. Vardagsrummet är generöst tilltaget och bjuder in till trevliga stunder, här finns plats för både en stor soffgrupp och annat tänkbart möblemang. Sovrummen är flexibla och gör det enkelt att inreda med dubbelsäng, förvaring och arbetsbänk om så önskas.

Uteplatsen är lättåtkomlig från både vardagsrummet och sovrummet, vilket skapar en underbar mötesplats under soliga dagar. Den vätter mot öst och är perfekt för avkoppling, trädgårdsarbete eller grillkvällar med vänner och familj.

- P-plats: 100kr/Mån
- Garage: 275kr/Mån
- Förråd ingår avgiften

Sockengatan 26A har ett strategiskt läge med närhet till tvättstuga, förråd, soprum, parkering och garage. Dessutom är den del av en välskött och stabil bostadsrättsförening. I området finns närbutiker, förskolor, grundskolor, kollektivtrafik och en mängd olika aktiviteter. Filborna arena ligger bara en stenkast bort och stadens centrum kan nås på tio minuter med cykel. För pendlaren är det enkelt att nå både österleden och motorvägen.

Här finns all funktionalitet för en enklare och bekvämare vardag - detta är verkligen ett hem att trivas och umgås i som bör upplevas direkt på plats.

Välkommen att anmäla dig för visning!

Mer om mäklarna