Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 36A

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående lägenhet med stor renoveringspotential!

Varmt välkommen till denna oslipade diamant och ditt framtida hem på Sockengatan 36A!

Nu erbjuder vi möjligheten för nästa köpare att redan från start sätta sin egna prägel och forma boendet efter eget tycke och smak. Våning två, en trappa upp finner vi en genomgående lägenhet med stor potential som sträcker sig över 75 kvadratmeter fördelat över tre rum och kök. Denna bostad erbjuder en välplanerad layout som utnyttjar varje kvadratmeter på ett optimalt sätt. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en rymlig hall som fungerar som bostadens centrum och tar oss till lägenhetens samtliga rum.

Invändigt finner vi två rymliga sovrum, stort vardagsrum, samt ett helkaklat badrum och kök. Köket har en tidlös karaktär med generöst med förvaringsutrymme och arbetsytor, vilket gör matlagningen till en trevlig upplevelse.
Föreningen planerar ett stambyte vilket ger den kommande köparen en unik möjlighet att vara delaktig i planeringen av det framtida badrummet. Även om detaljerna kring detta arbete ännu inte är fastställda, innebär det att du som köpare har möjlighet att skapa ett badrum som passar just dina behov och önskemål när det är dags.

En av de mest attraktiva egenskaperna i denna bostad är den rymliga, inglasade balkongen som vetter ut mot innergården. En fridfull plats att koppla av och njuta av utomhuslivet oavsett årstid.

Lägenheten är belägen i en stabil och välskött förening med tillgång till övernattningslägenhet, parkeringsplatser och garage. Här bor du i ett populärt område med närhet till grönområden, skolor och förskolor, matbutiker, vårdcentral, gym mm.

P-plats: 100 kr/mån
Garage: 250 kr/mån

Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Mer om mäklarna