Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 28B, 25277 Helsingborg

REDO™
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 795 000 kr
Månadsavgift: 3 595 kr/mån

Charmig tvårummare med perfekt läge och stor potential!

Välkommen till Sockengatan 28B och denna välskötta tvårummare som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och charm på 44 kvadratmeter!

Vid entrén möts du av en stilfull hall med praktiskt klinkergolv, vilket genast ger ett inbjudande intryck. Direkt till vänster från hallen finns badrummet, här möts du av en smakfullt utformad atmosfär med tidlöst materialval i form av kakel och klinker, vilket ger både elegans och hållbarhet.

Till höger från hallen finner vi köket, vars tidlösa karaktär erbjuder generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. En delvis öppnad yta mellan köket och vardagsrummet formar en social bar, vilket skapar en inkluderande och sammanhängande känsla i bostaden.

Allrummet är ett ljust och öppet utrymme där du enkelt kan inreda med en matgrupp och en bekväm soffa. Den inglasade balkongen sträcker sig över bostadens bredd och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och naturligt ljus året runt. Balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och ger en härlig atmosfär till hela bostaden.

I sovrummet finns gott om plats för en säng och ytterligare förvaringsmöjligheter, vilket ger dig möjlighet att skapa din egen privata oas där du kan koppla av och återhämta dig i en fridfull miljö.

Läget på Sockengatan 28B är perfekt för dig som värdesätter närheten till natur och grönområden samtidigt som du har enkel tillgång till stadens bekvämligheter och kommunikationer. Närområdet erbjuder allt från livsmedelsbutiker till skolor i alla åldrar, vårdcentral och ett brett utbud av olika aktiviteter inklusive gym, simhall och fotbollsplaner.

Denna bostad erbjuder stor potential för den som söker både komfort och livskvalitet. Missa inte chansen att uppleva allt detta själv, välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 28B, 25277 Helsingborg

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.