Rosengården, Helsingborg

Umeågatan 10a

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående lägenhet med stor renoveringspotential!

Genomgående lägenhet med stor renoveringspotential!

Varmt välkommen till denna oslipade diamant och ditt framtida hem på Umeågatan 10A!
Nu erbjuder vi möjligheten för nästa köpare att redan från start sätta sin egna prägel och forma boendet efter eget tycke och smak. En trappa upp finner vi en genomgående lägenhet med stor potential som sträcker sig över 75 kvadratmeter fördelat över tre rum och kök.

Under 2020 installerades ett nytt kök i lägenheten vilket för nästa ägare är en bra grund att fullfölja. Ett stilfullt, funktionellt och komplett Ikea kök som är utrustat med allt man behöver för matlagningen med plats för matbord för fyra personer.

Vidare erbjuder denna bostad två generösa sovrum och ett rymligt vardagsrum, perfekt för att inrymma både en bekväm soffgrupp och en matplats om så önskas. Det stora badrummet är utrustat med dubbla handfat, dusch och en praktisk tvättmaskin. Föreningen har planerat att genomföra stambyte, vilket innebär att nästa köpare kommer vara med och planera sitt framtida badrum. Detaljerna kring när detta arbete kommer att påbörjas är för närvarande inte fastställda. En höjdpunkt i denna bostad är den stora, inglasade balkongen som vetter ut mot innergården.

Lägenheten är belägen i en stabil och välskött förening med tillgång till övernattningslägenhet, parkeringsplatser och garage. Här bor du i ett populärt område med närhet till grönområden, skolor och förskolor, matbutiker, vårdcentral, gym mm.

P-plats: 100 kr/mån
Garage: 250 kr/mån

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna