Rosengården, Helsingborg

Skaragatan 27

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig tvåa i populärt område med låg avgift!

Välkommen till Skaragatan 27 och denna förtjusande bostad, belägen en trappa upp. Bostadsrättsförening är välskött och erbjuder låga månadsavgifter, vilket ger dig ekonomisk trygghet och flexibilitet i din vardag.

Det är kärleken vid första ögonkastet när du stiger in i denna ljusa och rymliga bostad. Stora fönsterpartier ger ett generöst ljusinsläpp och skapar en omedelbar känsla av rymd. Här har du en kvadratsmart planlösning som skapar den perfekta platsen för sociala sammankomster. Det rymliga vardagsrummet och det öppna köket smälter samman till en harmonisk helhet och bjuder in till trivsamma stunder. Balkongen nås med anslutning från vardagsrummet och erbjuder en rogivande plats för avkoppling. Bostaden har ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar, handfat och toalett.

OBS! Föreningen planerar stambyte, vilket innebär att nästa köpare har ett nytt badrum att se framemot. Mer info på visningen!
- P-plats: 100kr/Mån

På Skaragatan bor man i en trivsam & välskött förening med låg avgift, närhet till diverse serviceutbud, mataffärer och kollektivtrafik. Detta är en perfekt första bostad eller ett hem för den som vill vara nära stadens puls men ändå njuta av lugnet.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller funderingar!

Mer om mäklarna