Rosengården, Helsingborg

Umeågatan 22D

REDO™
  • 3 rum
  • 72,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 450 000 kr
Månadsavgift: 4 555 kr/mån

Renoverad 3:a med stor inglasad balkong. Stabil brf och bra läge.

Varmt välkommen till Umeågatan 22D och denna fantastiska trerummare!

Här erbjuds en väldisponerad lägenhet som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för att skapa en bekväm och avslappnad atmosfär, och det rymmer lätt en stor soffgrupp samt annat önskat möblemang för sociala sammanhang. Köket är nyligen renoverat med moderna materialval och utrustat med full maskinpark. Lägenheten har två luftiga sovrum som båda har gott om plats för en dubbelsäng samt extra förvaringsmöjligheter. Badrummet har också fräschats upp och är utrustat med en bekväm dusch och en praktisk tvättmaskin. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme i form av garderober i både hallen och sovrummen. Denna lägenhet erbjuder alla bekvämligheter för en enklare och bekvämare vardag, och det är verkligen ett hem att trivas och umgås i. Det bästa sättet att uppleva allt detta är att besöka lägenheten personligen.

Som boende i denna bostadsrättsförening bor man i en bekväm och stabil förening med låg avgift, välskötta innergårdar och närhet till serviceutbud, kollektivtrafik, Filborna och Olympia. Det finns goda möjligheter för att parkera på en P-plats eller garage.

Viktigt att notera är att det kommer att ske ett stambyte, vilket innebär att nästa ägare kan se fram emot ett helt nytt badrum. Vid frågor, vänligen kontakta den ansvarige mäklaren.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rosengården, Helsingborg

Umeågatan 22D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.