Mariastaden, Helsingborg

Karabygatan 1

REDO™
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 5 083 kr/mån

Välplanerad 3:a med stor balkong i Maria Park!

Välplanerad 3:a med stor balkong i Maria Park!

Välkommen till Karabygatan 1 - en välplanerad treummare i populära Maria Park!

Denna bostad är uppförd år 2019 och håller en hög standard. Förutom att den håller nybyggnadskvalitet, skapar den en hemtrevlig atmosfär med generösa förvaringsmöjligheter och ett härligt, naturligt ljusinsläpp.

Hissen tar oss upp till andra våningen från markplan. När vi stiger in i lägenheten möts vi av en genomtänkt planlösning på 78 kvadratmeter med enhetligt parkettgolv som ger en stilfull touch. Vedum-kök, komplett med Siemens-apparater och generösa arbetsytor, smälter samman med det öppna och sociala utrymmet mellan kök och vardagsrum. Från köket leder en dörr ut till en imponerande, rymlig balkong i sydvästläge som lockar till avkoppling och njutning under varma sommardagar och kvällar. Bostaden inkluderar två rymliga sovrum, varav ett erbjuder en praktisk walk-in closet. Det helkaklade badrummet som går tidlösa färger, rymmer både tvättmaskin och torktumlare.

I denna bostad kan man flytta in direkt! Varje detalj är omsorgsfullt planerad och utförd och alla nödvändiga faciliteter är redan på plats. Här bor du i den nybyggda delen av Maria Park med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag - gångavstånd till matbutiker, restauranger, skolor, Pålsjöskog och Maria Station.

Varmt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Mariastaden, Helsingborg

Karabygatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.