Mariastaden, Helsingborg

Ekerödsgatan 32

REDO™
  • 4 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 450 000 kr
Månadsavgift: 6 705 kr/mån

Nyproducerad fyra med balkong i sydväst-läge !

Välkommen till Ekerödsgatan 32 och denna mycket trevliga fyra placerat på bästa läge i området. Högst upp i fastigheten erbjuder detta boende en modern och öppen planlösning med stilrena materialval, vilket innebär att nästa ägare kan flytta rakt in och njuta av alla bekvämligheter som erbjuds i detta boende.

Vi välkomnas in och finner goda avhängningsmöjligheter direkt i anslutning till entrén. Den öppna och moderna planlösningen skapar en harmonisk atmosfär där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en omedelbar känsla av hemtrevnad. Det stilrena och tilltalande materialvalen genomsyrar varje hörn av bostaden och ger en känsla av både elegans och komfort.

Lägenheten erbjuder ett inbjudande kök från Marbodal med vita köksluckor, matchande bänkskiva, gott om arbetsutrymme och plats för matbord för upp till 4-6 personer. Integrerat i den öppna planlösningen mot vardagsrummet blir detta en central plats för sociala tillställningar eller mysiga hemmakvällar. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den förtjusande balkongen, där solen omfamnar er under eftermiddagarna. Bostaden har ett stilfullt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, här finns allt du behöver för en bekväm och praktisk vardag. Lägenheten rymmer tre välproportionerade sovrum, vilket gör den idealisk för den moderna barnfamiljen.
Närmast entrén finner du en smakfullt utformad gäst-toalett, vilket ger extra bekvämlighet och avskildhet för både dig och dina gäster. Förvaringsmöjligheter är genomtänkta och generösa, med en klädkammare, förråd och en hall utrustad med skjutdörrsgarderob.

Denna exklusiva bostad erbjuder en unik kombination av funktionalitet och elegans, vilket gör den till ett perfekt val för den kräsna köparen.

Mariastaden är känd för sin familjära och trivsamma miljö. Här bor man med närhet till grönområden, natur och härliga Pålsjö skog. I området finner vi förskolor, skola 0-9, närbutik, gym och pizzerior. Med cykel når man havet och centrum inom 10-15 minuter. För pendlaren nås både motorväg och kollektivtrafik på ett bekvämt avstånd.

Varmt välkommen till Ekerödsgatan 32, vi ses på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mariastaden, Helsingborg

Ekerödsgatan 32

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.