Mariastaden, Helsingborg

Domherregatan 10

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Drömtrea i Maria Park med stor altan & fin disposition. P-plats & förråd i anslutning till bostaden!

Härlig markplans lägenhet i gavel läge ! Charmig disposition med bra ljusinsläpp och riktigt stor social altan i väster läge. P-plats och förråd precis utanför dörren!

Välkommen till denna fantastiska markplans trea i gavelläge med en yta om 84 kvm och egen uteplats som bjuder på sol från väster. Här får du inte bara generösa ytor att trivas på, utan även en bostad som flödar av härligt naturligt ljus. Den smarta och genomtänkta planlösningen ger dig en perfekt balans mellan öppenhet och avskildhet, samtidigt som du har gott om förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda.

Från entrén möts man av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Köket imponerar med modern design och uppdaterade vitvaror som smälter harmoniskt samman med matplatsen och vardagsrummet. Den öppna planlösningen utgör den perfekta samlingspunkten för sociala sammanställningar. Precis bakom matplatsen har vi utgången till den soliga altanen, som ligger i vinkel och kan möbleras med två separata möblemang. Här erbjuds det generösa utomhusutrymmen som välkomnar en mångfald av aktiviteter.
Bostaden erbjuder två stycken rymliga sovrum med gott om förvaring, varav det ena är ett master bedroom i anslutning till en egen klädkammare. Badrummet är uppdelat i två delar, där den ena delen är badrum och den andra tvättstuga. Här finns allt för att underlätta vardagen såsom, tvättmaskin, torktumlare och duschhörna.

Stadsdelen Maria Park är känd för sin familjära och trivsamma miljö. Här bor man med närhet till grönområden, natur och härliga Pålsjö skog. I området finner vi förskolor, skola 0-9, närbutik, gym och pizzerior. Med cykel når man havet och centrum inom 10-15 minuter. För pendlaren nås både motorväg och kollektivtrafik på ett bekvämt avstånd.

Denna exklusiva bostad är idealisk för den kräsna köparen som strävar efter en hög standard och trivsam livsstil. Välkommen att uppleva detta enastående tillfälle.

Mer om mäklarna