Framsida hus

Högaborg, Helsingborg

Direktörsgatan 22

Såld
  • 3 rum
  • 77,5 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående trea med balkong i västerläge & hiss!

Nu kan vi presentera denna oslipade diamant med balkong & hiss på Direktörsgatan 22! Här erbjuds en kvadratsmart bostadsrätt med stor potential för den som vill skapa ett boende anpassat efter egen smak och tycke.

Ni välkomnas in i den luftiga lägenheten, här fördelas 77,5 kvadratmeter på tre rum och kök. Direkt vid entrén finner vi gott om yta för avhägning, tack vare skjutdörrsgarderoberna med spegeldörrar. Till höger om hallen når vi ett av bostadens två sovrum, i anslutning till detta rum finner ni även en rymlig klädkammare. Till vänster om hallen anländer vi till bostadens master-bedroom med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och egen garderobslösning. Vidare når vi det rymliga och lättskötta köket, här finns gott om arbetsutrymme, välutrustad maskinpark och plats för matplats till 4-6 personer. Centralt i bostaden finner vi ett tidlöst och helkaklat badrum med duschhörna, kommod, spegel och handdukstork. Slutligen når vi lägenhetens stora vardagsrum. Här finns plats för soffgrupp, matbord och annat tänkbart vardagsrumsmöblemang. Ljusinsläppet från balkongen i västerläge och utsikten över föreningens mysiga innergård skapar en behaglig tillvaro.

Som boende i föreningen har man tillgång till föreningens gemensamma innergård med grillplats och lekyta, gemensam tvättstuga och en samlingslokal. Förråd finns i källarplan tillhörande bostadsrätten. Här bor ni på ett bra läge med närhet till det mesta såsom mataffärer, parkeringshus, bra förbindelser med buss och gångavstånd till centrum. Förskolor och skolor 1-9 finns ett stenkast bort, likaså Viskängens park - vilket man kan spendera fina sommardagar på.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna