Gustavslund, Helsingborg

Blombergagatan 8, 25671 Helsingborg

Såld
  • 5 rum
  • 99 kvm
  • Bostadsrätt

Gavelradhus i familjevänligt kvarter med fint tomtläge!

I ett av de populära radhuskvarteren på Gustavslund kan vi äntligen erbjuda ett riktigt fint tvåplans gavel-radhus. På Blombergagatan 8 bor familjen bekvämt med all tänkbar service ett stenkast bort.

Välkommen till denna elegant utformade entrévåning där ett modernt och funktionellt kök står redo med en komplett maskinpark. Det öppna flödet mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär, perfekt för socialt umgänge med familj och vänner. En glasverandadörr från vardagsrummet leder till en charmig uteplats i sydvästläge, vilket ger en underbar plats att njuta av soliga dagar. Entréhallen imponerar med gott om utrymme för ordning och reda, inklusive prydliga klädskåp som smidigt gömmer undan kläder och skor. Det helkaklade badrummet intill erbjuder bekvämlighet med en modern duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen väntar tre välplanerade sovrum, varav ett imponerande master bedroom, komplett med en rymlig garderob. På samma våning finner vi en möblerbar yta i hallen samt det andra helkaklade badrummet som förhöjer boendet med en avkopplande badkarupplevelse. Denna bostad erbjuder generöst med ljusinsläpp och tillsammans med smarta förvaringslösningar skapar det en trivsam atmosfär genom hela hemmet.

Området erbjuder gångavstånd till förskolor, skolor, träningsaktiviteter, gym, pizzeria, ICA Supermarket och mycket natur. Ett stenkast från ytterdörren går busslinje 4 som tar dig till Helsingborg C på cirka 13 minuter. Med bil har man några få minuter ut till E4/E6 och väg 111, perfekt för pendlaren.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna