Gustavslund, Helsingborg

Snöfågelgatan 35

Såld
  • 5 rum
  • 99 kvm
  • Bostadsrätt

Gavelradhus i familjevänligt kvarter! Påkostat tillval & kvadratsmart disposition.

I ett av de populära radhuskvarteren på Gustavslund kan vi äntligen erbjuda ett riktigt fint tvåplans gavel-radhus. På Snöfågelgatan 35 bor familjen bekvämt med all tänkbar service ett stenkast bort.

Radhuset fördelar sina 99 kvadratmeter på två plan. Socialt entréplan med öppet kök mot vardagsrum samt plats för både större matbord och soffmöblemang, härifrån ansluter vi till uteplatsen på både framsida & baksidan som erbjuder fint trädäck. Helkaklat badrum med duschhörna och tvättstuga i anslutning. Trappan från hallen tar oss en våning upp, där vi finner tre sovrum varav ett masterbedroom med gott om förvaringsmöjligheter och plats för större dubbelsäng. På samma våning finner vi en möblerbar yta i hallen samt bostadens andra helkaklade badrum med badkar. Här bor familjen bekvämt och riktigt praktiskt. Till denna bostad får man påkostat tillval, vilket ger detta radhus ett ordentligt lyft!

Området erbjuder gångavstånd till förskolor, skolor, träningsaktiviteter, gym, pizzeria, ICA Supermarket och mycket natur. Ett stenkast från ytterdörren går busslinje 4 som tar dig till Helsingborg C på cirka 13 minuter. Med bil har man några få minuter ut till E4/E6 och väg 111, perfekt för pendlaren.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna