Fredriksdal, Helsingborg

Larmvägen 12C

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Stor trea med inglasad balkong och hiss på Fredriksdal!

Varmt välkommen till denna oslipade diamant på Larmvägen 12C!

Nu erbjuds möjligheten för nästa köpare att redan från start sätta sin egna prägel och forma boendet efter eget tycke och smak. Bekvämt tar man hissen upp till våning 4/5 där finner vi en hörnlägenhet med fantastiskt ljusinsläpp och enorm potential som sträcker sig över 85 kvm fördelat över tre rum och kök.

Köket är i originalskick men har alla förutsättningar för en modernisering, medan badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte. Vidare finner vi en gäst-WC, två rymliga sovrum och ett stort vardagsrum som rymmer både en generös soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet har man även tillgång till den inglasade balkongen som för närvarande genomgår en renovering.

Bostaden är en del av en stabil HSB-förening med god ekonomi och ett brett utbud av gemensamma aktiviteter. Som medlem i föreningen har du tillgång till gemensam tvättstuga, samlingslokal och garageplatser/p-platser (separat kö).
På Fredriksdal bor man i ett omtyckt bostadsområde med närhet till närbutiker, kollektivtrafik och service.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet inte bara en bekväm och praktisk boendemiljö utan även en möjlighet att skapa sitt drömhem med utmärkta förutsättningar och en trygg förening i ryggen.

Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Mer om mäklarna