Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborg

Lundsbäcksgatan 22B

  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 5 152 kr/mån

Trea om 68 kvm på Vasatorp. Uppförd 2019 med stor balkong i sydväst-läge. P-plats & förråd ingår!

Trivsam lägenhet med stor balkong i sydväst-läge. Tre rum & kök om 68 kvm. Familjärt bostadsområde med närhet till vacker grönska. P-plats och förråd ingår!

Nu kan vi erbjuda denna nyproducerade lägenhet, uppförd 2019 av Götenehus, i omtyckta Vasatorp. Bostaden fördelar sina 68 kvm på tre rum och kök, med öppen och social planlösning. Bostaden är planerad med omsorg och erbjuder gott om förvaringsutrymme i form av klädkammare och garderober. Allrummet som innefattar kök, matplats och vardagsrum, möjliggör härliga tillställningar med balkong i anslutning. Master-bedroom med egen klädkammare, rymmer plats för dubbelsäng samt eventuellt annat tänkbart sovrumsmöblemang. Intill finner vi även ett mindre kontorsrum/gästrum. På golvet vilar ett genomgående träparkettgolv, slätspacklade och vitmålade väggar, riktigt snyggt fullutrustat kök från Vedum samt ett helkaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden ingår ett förråd samt en p-plats i avgiften. Till bostaden har det installera en luft/luft-värmepump, vilket ger hög komfort årets varmaste dagar.

Här bor man med närhet till grönområden, natur och aktiviteter. Filborna Arena, närbutiker och serviceutbud ligger inom gångavstånd. Med buss tar vi oss till centrum på mindre än 15 minuter. Sammantaget en bostadsrätt med god standard för köparen som vill bo riktigt bekvämt.

Välkommen att anmäla ditt intresse till oss på SkandiaMäklarna!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborg

Lundsbäcksgatan 22B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.