Eneborg, Helsingborg

Sadelmakaregatan 3B

Såld
  • 1 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad 1:a med stor balkong i västerläge på Eneborg!

Renoverad 1:a med stor balkong i västerläge på Eneborg!

Välkommen till Sadelmakaregatan 3B - en välskött 1:a på Eneborg! En renoverad pärla som imponerar med sin smarta planlösning och moderna stil. Det mörka golvet och ljusa vita väggar skapar en luftig och inbjudande atmosfär.

Trots sin storlek känns den som en tvårummare tack vare den smarta och välgenomtänkta planlösningen. Här finns en sovalkov som ger privatliv och skapar en separat sovavdelning, vilket gör det möjligt att dra nytta av utrymmet på ett optimalt sätt. En av höjdpunkterna är balkongen som vetter mot väster och bjuder in till avkoppling med soliga eftermiddagar och utsikt mot innergården. Köket är ljust och fräscht med moderna vitvaror och rymmer en perfekt plats för ett mindre matbord.

Lägenheten är belägen på eftertraktade Eneborg i en stabil och välskött förening. Här har du närhet till restauranger, matbutiker, promenadstråk och grönområden. Samt goda kommunikationsmöjligheter och en endast en kort promenad når du Helsingborgs centrum. En fördel med att bo i denna föreningen är att man har tillgång till föreningens välutrustade gym som inkluderar bla löpband, crosstrainer och ett urval av fria vikter.

Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade 1:a med sovalkov, kök med matplats och en rymlig balkong en perfekt balans mellan funktionalitet och stil. Trots sin kompakta storlek maximerar den effektivt utrymmet och ger en bekväm och modern boendemiljö som passar perfekt för ett bekvämt och praktiskt boende.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna