Eneborg, Helsingborg

Handelsmansgatan 1E

REDO™
  • 3 rum
  • 69,7 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 250 000 kr
Månadsavgift: 5 189 kr/mån

Gavellägenhet med stor balkong i västerläge på Eneborg!

Välkommen till Handelsmansgatan 1E - en 3:a i gavelläge som strålar av ljus och en fantastisk atmosfär!

Högst upp välkomnas du av en renoverad och tilltalande lägenhet som sträcker sig över en yta om 69,7 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. Denna bostad erbjuder en välplanerad layout som utnyttjar varje kvadratmeter på ett optimalt sätt. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en rymlig hall som fungerar som bostadens centrum och tar oss till lägenhetens samtliga rum. Det ger oss genast en känsla av öppenhet och välkomnande.

Invändigt finner vi två sovrum, varav det ena rummet idag är inrett som ett hobbyrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen.

I vardagsrummet fångar stora fönsterpartier upp generöst med ljus som flödar över de vita nymålade väggarna och det nylagda golvet. Här ryms en stor soffgrupp, perfekt för avkoppling eller mysiga stunder framför TV:n. Från vardagsrummet når vi lägenhetens pärla - den rymliga balkongen i västerläge med en trevlig utsikt över området.

Köket är i bra skick och har nyligen uppgraderats med nya vitvaror, vilket ger en modern touch. Här finns goda arbetsytor och alla nödvändiga apparater man behöver för matlagningen. Dessutom finns det plats för ett mindre matbord.

Beläget på en populär adress, har denna bostad nära tillgång till en mängd restauranger och matbutiker som passar olika smaker och behov. Dessutom erbjuder det utmärkta kommunikationsmöjligheter och är endast en kort promenad från Helsingborgs centrum, vilket ger enkel tillgång till stadens puls och dess varierade utbud av shopping, kultur och nöjen.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet inte bara en trivsam och modern boendemiljö utan även bekvämligheter som gör vardagen enklare. Med sin perfekta kombination av stil, funktionalitet och ett eftertraktat läge blir detta hemmet att längta till varje dag.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Eneborg, Helsingborg

Handelsmansgatan 1E

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.