Eneborg, Helsingborg

Viskgatan 6A

REDO™
  • 1 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 850 000 kr
Månadsavgift: 1 783 kr/mån

Välplanerad 1:a med balkong i en skuldfri förening!

Välplanerad 1:a med balkong i en skuldfri förening!

Välkommen till den eftertraktade adressen Viskgatan 6A på Eneborg! Två trappor upp finner vi en välplanerad 1:a på 39 kvm med en rymlig balkong i västerläge.

När vi kliver in genom ytterdörren möts vi av en rymlig hall där man kan hänga av sig ytterkläder och skor. Tar vi ett kliv till höger kommer vi in i det stora vardagsrummet som verkligen utgör en av de större fördelarna med denna lägenhet. Här finns tillräckligt med utrymme för både en säng och en soffgrupp utan att det känns trångt vilket definitivt är en en praktisk och flexibel lösning för att maximera användningen av utrymmet.
Balkongen, som är tillgänglig från vardagsrummet, blir en naturlig förläning av lägenheten. Storleken och läget på balkongen möjliggör trevliga stunder i frisk luft och ger en idealisk plats för att umgås, läsa en bok eller bara koppla av medan man njuter av omgivningen under soliga dagar eller ljumma kvällar.

Vidare har vi köket som är både fräscht och praktiskt, det erbjuder generösa arbetsytor som underlättar vid matlagningen. Här finns även plats för ett mindre matbord för upp till fyra personer.
Badrummet är stilrent med helkaklade väggar i neutrala och tidlösa färger.

Denna bostad har en rad fördelar och förmåner tack vare att den är en del av en välskött och skuldfri förening. Att vara en del av en sådan förening ger dig som boende extra trygghet och stabilitet. Föreningen tar väl hand om fastigheten och gemensamma utrymmen, vilket bidrar till att skapa en trivsam och väl underhållen miljö. Ett stort plus är gymmet i föreningen som medlemmarna har tillgång till för endast 50 kr/mån!

Det strategiska läget på Viskgatan 6A erbjuder närhet till olika bekvämligheter såsom restauranger, shopping och grönområden samt goda kommunikationsmöjligheter i området för en smidig och bekväm vardag.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad inte bara en bekväm och välplanerad boendemiljö utan även ett fördelaktigt och tryggt boende i en välskött förening med tillgång till extra faciliteter!

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.