Eneborg, HELSINGBORG

Malmögatan 5A

Såld
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

En väl planerad tvårummare på 53 kvm med balkong!

En väl planerad tvårummare på 53 kvm med balkong!

Denna lägenhet är värd att uppmärksammas! En väl planerad tvårummare på 53 kvm med balkong i den attraktiva föreningen Brf Malmgården.

När vi kommer in i lägenheten möts vi av en inbjudande hall med inbyggd garderob och goda upphängningsmöjligheter.
Direkt till vänster har vi det ljusa, fräscha köket från Ikea. Här finns bra förvaringsutrymmen och det är utrustat med allt som behövs för matlagningen, dessutom finns det plats för ett mindre matbord.

Badrummet är stilrent och modernt, tack vare den helkaklade renoveringen i samband med föreningens stambyte. Här finner du allt du behöver, inklusive en praktisk tvättmaskin, vilket gör det både funktionellt och bekvämt.

Sovrummet är en fridfull oas med de inbyggda garderoberna och gott om plats för en bekväm 180-säng. De stora fönstren släpper in ett naturligt ljus, vilket ger rummet en harmonisk och lugn atmosfär.

Slutligen har vi vardagsrummet med det vackra trägolvet och stora fönster som ligger i anslutning till lägenhetens balkong.
Här har du gott om utrymme för en bekväm soffgrupp där du kan koppla av och umgås med nära och kära

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en mycket attraktiv bostad med en mängd fördelaktiga egenskaper!
Föreningens gård är inhägnad och de boende i föreningen har tillgång till eget gym. Med restauranger och matbutiker i närområdet, goda kommunikationsmöjligheter och bekvämt promenadavstånd till Helsingborg city blir detta hem ett idealiskt val för en bekväm och trivsam boendemiljö.

Välkomna på visning!

Mer om mäklarna