Centrum, Helsingborg

Bruksgatan 7B

Såld
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Sekelskiftessdröm mitt i city!

Sekelskiftesdröm mitt i city!

Missa inte denna sekelskiftesdröm mitt i city!

När vi kliver in i lägenheten möts vi av en fantastisk hall med vackert golv, ljusa väggar och imponerande takhöjd.
Till höger om hallen finner vi en rymlig klädkammare med gott om utrymme för kläder och förvaring.

Ett stenkast från hallen når vi vardagsrummet, som utgör lägenhetens hjärta. Här möts vi av en elegant atmosfär med stuckaturer i taket, stora vackra fönster och vackert fiskbensparkettgolv. Intill vardagsrummet finner vi det exklusiva badrummet som renoverades 2016.

Köket är en utmärkt plats för alla matlagningsentusiaster! Köket är elegant med sina gråmålade köksluckor, mässingdetaljer och läckra bänkskiva i Carraramarmor. Köksutrustningen består av: kyl/frys, spis, ugn samt fläkt (inköpta år 2016). Här finns generösa arbetsytor och gott om utrymme för sociala tillställningar och gemensamma måltider. Från köket når du enkelt balkongen som ligger ut mot den charmiga innergården.

Slutligen når vi sovrummet, som är beläget i en tyst och avskild del av lägenheten med fönster in mot innergården. Här ryms dubbelsäng samt förvaring.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en fantastisk kombination av historisk charm och modern komfort.
Med sin väl genomtänkta planlösning, vackra fönster, balkong mot innergården och närhet till stadens puls är detta verkligen ett drömboende mitt i city.

Bostaden ligger med gångavstånd till hela Helsingborgs härliga utbud av aktiviteter vid hamnen, strandpromenaden, butiker, restauranger, Stadsteatern, Dunkers kulturhus och konserthuset för att nämna några. Pendlaren promenerar bara ett par 100 meter från bostaden, ner till Helsingborg C för att ta dig vidare till din destination med buss, tåg eller båt. Föreningen har en välskött och trevlig innergård som samtliga medlemmar får nyttja. Ekonomin i föreningen god, man har en genomtänkt underhållsplan.

Mer om mäklarna