Ättekulla, Helsingborg

Bärnstensgatan 41B

REDO™
  • 4 rum
  • 93,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 250 000 kr
Månadsavgift: 8 282 kr/mån

Trevlig 4:a en trappa upp med stor inglasad balkong!

Välkommen till Bärnstensgatan 41B och denna mycket trevliga fyra placerat på bästa läge i området. Bostaden har genomgått en omfattande renovering under 2022, vilket innebär att nästa ägare kan flytta rakt in och njuta av alla bekvämligheter som erbjuds i detta boende. Lägenheten erbjuder ett härligt ljusinsläpp och inkluderar ett badrum och en gäst wc som är nyrenoverade vid föreningens stambyte samt en stor inglasad balkong. Upplev livet på en skön våning och ta del av allt som området har att erbjuda!

Invändigt finner vi en genomgående disposition fördelat på 93,5 kvadratmeter. Vi välkomnas in och finner goda avhängningsmöjligheter direkt i anslutning till entrén. Hallen ligger centralt placerad i bostaden och tar oss vidare till samtliga rum. Lägenheten bjuder på ett inbjudande Ikea-kök från -22 med vita köksluckor, matchande bänkskiva, gott om arbetsutrymme och plats för matbord för upp till 4-6 personer. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, diskmaskin och köksfläkt. Rymligt vardagsrum ligger längst in i bostaden med stora fönsterpartier som driver in härligt ljusflöde till bostaden och erbjuder stora ytor för att kunna möblera med soffgrupp, tv och ytterligare ett matbord. Vidare finner man tre sovrum i bra storlek med gott om förvaringsplats. Samtliga golv, ytskikt och väggar är uppdaterade under 2022 och håller en trevlig röd tråd.

Från ytterdörren har man närhet till flertalet grönområden och aktiviteter. På några minuter når man grönområden, serviceutbud, förskolor och skolor från åk 1-9. HSB BRF Ättekulla i Helsingborg är en välskött och stabil förening med skötsamma omgivningar och fastigheter. Bra kommunikationer till stan med buss och närhet till motorvägen gör denna bostad till ett bra val för både bilister och pendlare.

Varmt välkomna på visning med SkandiaMäklarna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ättekulla, Helsingborg

Bärnstensgatan 41B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.