Älvsjö, Hägersten

Folkparksvägen 160

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

En lägenhet med alla bekvämligheter

Välkommen till ditt nya drömhem på Folkparksvägen 160 - Möjlig 3 rok!

Denna fantastiska tvårummare är perfekt för dig som söker en harmonisk och bekväm livsstil i en trivsam miljö. Med sina generösa kvadratmeter erbjuder den en yta som är både rymlig och funktionell. Låt oss guida dig genom denna underbara bostad och upptäcka allt den har att erbjuda. Ljus och öppen planlösning: Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och är perfekt för socialt samspel. Behöver man ett till rum går även vardagsrummet att avgränsa för att göra om denna bostad till 3 rok. Vardagsrummet är inbjudande med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivningen. och närområdets grönska. Här finns gott om plats för soffgrupp, TV-Möbler och underhållningssystem.

Ett bekvämt boende i fantastisk miljö med närhet till skolor, förskolor, flertalet restauranger, caféer och butiker. Området har mycket goda kommunikationer med både pendeltåg och knytpunkt för flertalet busslinjer. Omgivningarna runt omkring erbjuder även en hel del grönska, Solbergaskogen ligger granne med lägenheten och Älvsjöskogen ligger en kort promenad bort. Området har många stora fina lekparker samt en nybyggd skatepark. Långsjön erbjuder bad, skridskoåkning, sup-uthyrning samt trevliga restauranger. Älvsjö centrum har även bl. a. vårdcentral, gym, tandläkare, bank och bibliotek.

Stor solid Bostadsrättsförening om 166 lägenheter som stod inflyttningsklara 2003. Föreningen har flertalet faciliteter såsom varmgarage med 117 garageplatser och 22 gästparkeringsplatser, 5 MC-platser, tilltagna källarförråd, cykelförråd, barnvagnsförråd, verkstad, gym, pool och bastu, gästlägenhet och föreningslokal. Lediga platser finns i dagsläget, annars separat kö. Föreningen äger marken.

Detta är din chans att äga en fantastisk tvårummare i ett eftertraktat område. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva detta underbara hem på plats. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya hem!

Mer om mäklarna