Älvsjö - Centralt, Hägersten

Folkparksvägen 160

Såld
  • 3,5 rum
  • 91,5 kvm
  • Bostadsrätt

Gavellägenhet utan insyn och fantastisk utsikt

Priset är ett accepterat försäljningspris. Denna makalösa lägenhet, belägen på åttonde våningen, är en pärla som erbjuder enastående fördelar. Med sitt exklusiva läge utan insyn bjuder den in till en luftig och ljus atmosfär, där den tilltagna rymden ger en känsla av frihet och privatliv.

Enastående utsikt är ett av de många fördelarna med denna bostad, och den generösa möjligheten att enkelt skapa en fjärde rumslösning genom att sätta upp en vägg ger flexibilitet och möjlighet att anpassa utrymmet efter behov. Dessutom erbjuder lägenheten en rymlig, privat balkong för avkoppling samt en enorm walk-in-closet som tillhandahåller gott om plats för en strukturerad garderob, vilket är en sällsynt lyx.

Det harmoniska och lugna intrycket i kombination med den smakfulla designen ger en atmosfär av omsorgsfullt utvald komfort.

Denna bostad ingår i en stabil, stor förening som stoltserar med en mängd bekvämligheter, inklusive pool och bastu för avkoppling, gästlägenheter för besökare, ett modernt gym för träning, snickarrum för kreativa projekt och ett praktiskt garage.

Det centrala läget i Älvsjö gör att du har omedelbar närhet till pendeltåg och bussar för smidig resa. Du har också nära till servicefaciliteter såsom matbutiker, banker, vårdcentraler och tandläkare. För de som uppskattar naturen ligger Älvsjöskogen och Solbergaskogen inom räckhåll, och området har flera trevliga lekplatser för familjens glädje.

Denna lägenhet representerar inte bara ett hem, utan en möjlighet till en harmonisk livsstil med alla bekvämligheter inom bekvämt avstånd.

Välkommen till din framtida drömboende!

Mer om mäklarna