Lindholmen, Göteborg, Göteborg

Götaverksgatan 24

  • 3 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 4 295 000 kr
Månadsavgift: 5 425 kr/mån

"Lyxig tre rum och kök vid Lindholmens Kaj - Din drömlägenhet väntar!

Rymliga trea med öppen planlösning, imponerande stora fönster med överflödande mängd naturligt ljus, två balkonger, ett stenkast från Lindholmens kaj, en plats där staden möter havet. En unik atmosfär som få andra platser kan matcha.

Njut och Investera i Framtiden!

Nu har du chansen att inte bara förvärva en toppmodern bostad - utan även en livsstil i en av Göteborgs mest lukrativa och framväxande områden. Här har du möjlighet att leva och investera i framtiden.

Missa inte chansen att säkra en nyproducerad trea med en modern design och spektakulär utsikt bara ett stenkast från Lindholmens pulserande kaj.

Stig in i en rymlig trea där öppen planlösning och generösa fönster skapar en ljus och luftig atmosfär. Med fokus på maximalt ljusinsläpp och elegans har denna lägenhet allt du kan önska dig för ett bekvämt och modernt boende. Lindholmen är inte bara ett område, det är en livsstil! Från trendiga promenadstråk längs vattnet till det ikoniska landmärket Karlatornet - detta är platsen där staden möter havet och skapar en unik atmosfär som få andra platser kan matcha. Med utmärkta kommunikationer till Göteborgs citykärna och andra delar av staden via både buss och båt, är detta det perfekta läget för dig som vill vara nära stadslivet men ändå ha naturen inom räckhåll.

Välkommen till BRF Lindholmspiren - en förening där varje lägenhet är en harmonisk kombination av modern design och funktion. Med sina rymliga rum, stilrena detaljer och enastående utsikt över området och älven, är detta ett hem som verkligen imponerar. Slå dig ner på någon av bostadens två balkonger och njut av solen medan du tar in den vackra omgivningen eller utforska de nybyggda promenadvägarna längs vattnet för en avkopplande stund i naturen. För den som värdesätter både stil och bekvämlighet är BRF Lindholmspiren det självklara valet. Våra lägenheter är mer än bara bostäder - de är en livsstil. Ta steget in i framtiden och upplev det bästa av Lindholmen i ditt nya hem hos oss.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lindholmen, Göteborg, Göteborg

Götaverksgatan 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.