Kallebäck, Göteborg

Kallebäcksvägen 11A

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Trerummare med inglasad balkong och ett av Kallebäcks bästa lägen!

Välkommen till en genomgående ljus och fin trerummare som är bra planerad och försedd med en inglasad balkong i nordväst som badar i sol med ett högt läge på våning 10 av 11. Det höga läget ger oss en bostad som är helt insynsskyddad från kringliggande byggnader. Redan när man kommer in i hallen så dras man mot vardagsrummet där vi finner de stora fönsterpartierna i nordväst och den påtagliga utsikten. Njut av fantastiska solnedgångar hemifrån soffan!
Modernt utrustat kök som går i vitt med inbyggda vitvaror. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och vädringsfönster. I lägenheten finns även dubbla klädkamrar som löser förvaringsbehovet för hela familjen. Alla rätt!

Bostaden återfinns i en fastighet som genomgick omfattande renoveringar år 2007-2009 där bland annat stambyte, el-stambyte, fönsterbyte, fasadrenovering och balkongbyte ingick. Badrummet helkaklades i samband med stambytet och 250 Mbit/s fiberinternet ingår i månadsavgiften. Tvättrummen renoverades år 2018 och nya hissar installerades under 2020-2021. Parkeringsplats med garage eller laddplats som tillval hyrs från 300 kr/mån och plats går att få snabbt.

I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns närservice i form av matbutik, restaurang, vårdcentral, bageri, café, frisörer, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt Fridaskolan som är en grundskola (förskoleklass till åk 9). Flertal lekplatser i närheten passar småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 10 minuter. Till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter.

Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Det rör sig om nästan 2 000 nya bostäder och lokaler för arbetsplatser och service på runt 20 000 kvm. Detta har och kommer att bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

Mer om mäklarna