Kallebäck, Göteborg

Smörgatan 102

Såld
  • 2 rum
  • 57,6 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig tvåa med social planlösning och inglasad balkong!

Välkommen upp till våning 7 och denna välplanerade tvåa med stor inglasad balkong. Här bor ni i en modern bostad och en attraktiv bostadsrättsförening som tack vare sin ekonomiska planering fått möjlighet att bjuda sina medlemmar på flertalet avgiftsfria månader genom åren. Denna välplanerade och ljusa lägenhet erbjuder öppna, sociala ytor och bra förvaringsmöjligheter. Njut av en inflyttningsklar bostad med härlig balkong om ca 12 kvm som både erbjuder en inglasad och en öppen del och låter dig fånga solen större delen av dagen.

I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns närservice i form av matbutik, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt närhet till Skårsskolan via cykelleder. Flertal lekplatser i närheten passar småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 20 minuter. Bussarna tar er till Korsvägen på 10minuter och till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter.

Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Detta har och kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

Mer om mäklarna